YILDIZTEPE İLKOKULU
Yıldıztepe Mahallesi, Bağcılar Caddesi, No134, 34103, Bağcılar/ İSTANBUL

VİZYON

Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı, demokratik hak ve hürriyetlere saygılı, bilim ve teknolojinin gereğine inanmış, milli ve evrensel değerlerini tanıyan, bağımsız düşünce yeteneğine sahip, kendini ve düşüncelerini ifade edebilen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, insancıl, paylaşımcı, kişilikli, toplumsal sorumluluk bilincine sahip, bilinçli, özgüvenli, planlı, çalışkan, sanatsever, çevreye duyarlı, üretken, araştırmacı, bilgiye ulaşabilen, eleştiren, sorgulayan, metabilişsel düşünen ve yaratıcılık düzeyine sahip birer birey olarak yetiştirmektir.

MİSYON

Milli eğitiminin temel kanununun belirttiği genel amaçlar çerçevesinde Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı ulusun insani ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen teknolojik gelişmeleri takip eden yaşamı seven çağdaş katılımcı yaratıcı insan haklarına saygılı kendine güvenen ve mutlu bireyler yetiştirmek için varız öğretmen, öğrenci, veli tam katılımı ve iş birliği içindeyiz.

BAŞARILAR

Okulumuz hem eTwinning hem de Erasmus Akreditasyon okulu olması sebebiyle her yıl ´Ulusal Kalite Etiketi´ ve ´Avrupa Kalite Etiketi´ almaktadır. Bunların yanında idareci başarıları, öğretmen başarıları ve öğrenci başarılarıyla adından söz ettirmektedir. Ayrıca ´Beyaz Bayrak´ ve Beslenme Dostu Okul kriterlerini de sağlayarak bu konuda da ödüllere sahiptir.

İkili

Ders Başlama ve Bitiş

Ana sınıfı sabah:08.15-12.40 Ana sınıfı öğlen: 13.25-17.45 Sabahçı: 08.00-12.35 Öğlenci: 13.20-17.50

Okulumuzda ücretli ve ücretsiz servislerimiz bulunmaktadır.

Okulumuz ilçe merkezine 2 km uzaklıktadır.

Yıldıztepe Mahallesi, Bağcılar Caddesi. No:134, 34103, Bağcılar/İstanbul

Öğrenci Kulüpleri, Okul Gezileri

Understanding by Design´a dayalı öğrenci ürünleri, sergiler..

Proje Çalışmaları

Okulumuz eTwinning, Erasmus Akreditasyonu, Understanding by Design, Sıfır Atık Projesi, Harezmi Eğitim Modeli, Eğitimde İyi Örneklerden Özgün Projelere projelerinin tümünde yer almaktadır.

Erasmus Akreditasyonu, eTwinning

Diğer Hususlar