STEM KEŞİF KAMPANYASI

Bu yıl da birbirinden farklı etkinliklerin haritaya yüklendiği yarışmada ,heyecanlı bekleyiş yarından itibaren başlayacak… Geçen sene okulumuz öğretmeni Hatice Yavuzyılmaz ın birincilik ödülüne layık görüldüğü ve Brüksel e davet edildiği SDC24  Stem Keşif Kampanyası yarın sona eriyor. Scientix ve Life Terra projesi tarafından düzenlenen ve eğitimcileri, projeleri, kuruluşları, kütüphaneleri, okulları, üniversiteleri, gençlik kulüplerini ve Avrupa ve dünyadaki tüm ilgili paydaşları kariyerleri ve çalışmaları kutlamaya davet eden ortak uluslararası girişim olan 2024 STEM Keşif Kampanyasına katılın. Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik (STEM) alanlarında. Herkesi çeşitli STEM etkinliklerini düzenleyerek, yürüterek ve STEM Keşif Kampanyası haritasında yer alarak 2024 STEM Keşif Kampanyası'na katılmaya, ortak olmaya ve yarışmalarımızın yanı sıra diğer çevrimiçi etkinliklere katılmaya davet ediyoruz! STEM etkinliğinizi Haritaya ekleyin! Mayıs 2023'ten bu yana STEM etkinliği düzenlediniz mi? Haritaya ekleyin! (Ücretsiz) Scientix hesabınızda oturum açın ve etkinliğinizi bir dünya haritasına yerleştirin. Katılmak ister misin? Mayıs 2023'ten bu yana STEM faaliyetlerini organize ettiniz, yürüttünüz ve/veya katıldınız mı? STEM eğitimini teşvik eden herhangi bir proje veya çabayı sergilemekle ilgileniyor musunuz? STEM alanında çalışan bir öğretmen veya kuruluş musunuz? STEM ile ilgili tüm eylemler STEM Keşif Kampanyası haritasına dahil edilebilir ve öğrencilerin STEM'e olan ilgisini artırmaya ve STEM kimliklerini şekillendirmeye yardımcı olabilir! Ortak olmakla ilgileniyor musunuz? Kamu ve özel sektör tarafından finanse edilen projeler, sivil toplum ve kamu kuruluşları, üniversiteler, kütüphaneler, gençlik kulüpleri, STEM eğitiminde aktif olan şirketler ve okullar, 2024 STEM Keşif Kampanyası'na ortak olarak katılmaya davetlidir. Ortaklar, SDC24'ü taahhüt ederek şunları kabul eder: STEM Keşif Kampanyası kapsamında STEM eğitimindeki (çevrimiçi) faaliyetler ve eylemler hakkında bilgi düzenleyin ve paylaşın. STEM faaliyetlerini (çevrimiçi) veya kendilerine ait eylemleri düzenleyerek ve STEM Keşif Kampanyası kapsamında bunlar hakkında bilgi paylaşarak, özellikle bu faaliyetleri kampanya haritasında işaretleyerek üçüncü tarafları girişimi desteklemeye ve katılmaya teşvik edin. STEM Keşif Kampanyasını desteklemek için web sayfalarında bilgi yayınlayın, böylece projeler, kuruluşlar ve okullar arasında aktif bilgi alışverişini kolaylaştırın. Potansiyel iş ortaklarının izlemesi gereken kayıt adımları hakkında daha fazla bilgi için lütfen iş ortakları kılavuzu belgesini indirip formu doldurun. Genel bilgi ve tanıtım materyalleri için Scientix portalındaki 2024 STEM Keşif Kampanyası'nın resmi sayfasını ziyaret edin.

30-04-202430-04-2024